Reference

Velice příjemná komunikace. Lidský přístup, což hodnotím nejvíc ve výše uvedeném hodnocení hvězdičkami. Schůzky s konkrétním tímto makléřem byly pro mne opravdu srdečné, byť jsem byl v situaci, kdy mi bylo nové bydlení během dnů opravdu nutností, vším jsme si spolu prošli, jak lidsky, tak v souladu s podnájmem. Přepisy energií, komunikace s dodavatelem, vše v rukách paní makléřky, nikde nemusíte lítat a vymačkávat čísla v čekárnách. Vzajemná komunikace elektronicky, ale také osobnější telefony, které okamžitě zvedá, žádné típáni nebo nekonečné vyzvánění, což jsem zažil u makléřů jiných firem hodněkrát. Rád bych ještě ocenil propojení paní makléřky s třetí stranou, pronajímatele bytu. Řešení čehokoliv, i maličkostí. Vše na úrovni. Doporučuji tuto konkrétní osobu z vlastní zkušenosti a těším se na další spolupráci.
Radim Kubica

Ráda bych vyjádřila své upřímné díky za výbornou spolupráci při pronájmu nemovitosti. Byla jsem velmi spokojena s úrovní komunikace a dostupnosti. Vždy, když jsem potřebovala, byla jsi připravena poradit a vysvětlit, co bylo třeba. Informace, které jsem dostala, mi nesmírně pomohly se lépe zorientovat, a celý proces probíhal hladce a bez zbytečných zdržení. Rychlost a průběh byly na jedničku! Každý krok šel podle plánu a vše bylo řešeno velmi efektivně. I případné problémy byly vyřešeny s přehledem, což pro mě bylo obrovskou úlevou. Určitě bych Tě doporučila svým přátelům a známým. Důvěra, kterou jsem do Tebe vložila, byla více než opodstatněná, a kdybych měla znovu pronajímat nemovitost, určitě bych se na Tebe obrátila znovu. Ještě jednou děkuji za skvělou spolupráci!
Michaela Franzová

Poděkování p. Tacinové za její skvěle odvedenou práci, příjemnou komunikaci, zajištění všeho potřebného.
Lenka Hanuskova

S paní Tacinovou jsem vyřizoval koupi nemovitosti. Jsem s jejími službami velmi spokojen. Je velmi ochotná, vstřícná a aktivní. V oblasti nemovitostí se dobře orientuje. Spolupráci s ní mohu doporučit.
Jan Glista

Chtěl bych poděkovat paní makléřce Ingrit Tacinové za její skvělou práci a profesionální přistup. Vřele můžu doporučit služby realitní kanceláře, já je určitě v budoucnu využiji. Ještě jednou děkuji.
J Mráz

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně