Zpět k nabídce

Prodej zahrady 609 m2, ul. Rolnická Ostrava - Nová Ves

499 000Kč

Popis nemovitosti

Rádi bychom vám představili jedinečnou nabídku prodeje pozemku o výměře 609 m, nacházejícího se v klidné a vyhledávané části Ostravy, v Nové Vsi. Tento rovinatý pozemek je ideálním místem pro ty, kteří touží po vlastní zahradě, kde mohou v klidu relaxovat, věnovat se zahradničení, nebo strávit příjemné chvíle s rodinou a přáteli.

Pozemek je osazen dřevěnou zahrádkářskou chatkou, která poskytuje základní zázemí pro vaše víkendové pobyty nebo sezónní bydlení. Chata nabízí prostor pro odpočinek a úložné místo pro zahradní nářadí. Pokud byste však chtěli své zahradní království ještě rozšířit, máte možnost na pozemku vybudovat pergolu, skleník nebo jiné zahradní stavby, které splní vaše specifické potřeby a představy.

Jednou z největších výhod tohoto pozemku je jeho strategická poloha a výborná dopravní dostupnost. Na místo se pohodlně dostanete nejen autem, ale také městskou hromadnou dopravou autobusy, tramvajemi i vlakem. Svinovské nádraží je odtud jen kousek, což vám nabízí skvělou možnost pohodlného spojení s okolními oblastmi. Pro rodiny s dětmi je navíc v blízkosti nový Park u Boříka, který nabízí široké možnosti pro volnočasové aktivity a dětské hry.

Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo v přírodě, ale nechtějí se vzdát výhod městského života. Můžete si zde vytvořit svůj vlastní prostor pro relaxaci, zahradničení nebo drobnou rekreaci, a přitom mít vše potřebné na dosah ruky.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Ráda vám poskytnu další informace, zodpovím vaše dotazy a domluvíme se na prohlídce, během které si můžete pozemek prohlédnout osobně a lépe si představit jeho potenciál.

Těším se na setkání a věřím, že vás tato nemovitost osloví.

Základní údaje

Evidenční číslo202413924
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníZahrada
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena499 000
Měna
Poznámka k ceněcena včetně právního servisu a provize RK + zástava a vklad na katastr

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaOstrava, Ostrava-město
AdresaOstrava, Nová Ves
GPS latitude49.825702
GPS longitude18.22820656

Vlastnosti, volby

Dopravní spojeníVlak, Tramvaj, Silnice, MHD, Autobus
OkolíVenkovská

Plochy

Zahrada609 m2

Podlaží, počty místností